Sunday, October 20, 2013

Ζεστή κουβερτούλα - Bobble stitch baby blanket


Θυμάστε αυτή την κουβερτούλα ?? Την έπλεξα πέρυσι το χειμώνα όταν περίμενα τον μπεμπούλη μου και τελικά εκτός του ότι βγήκε όμορφη, αποδείχτηκε και απίστευτα ζεστή και χρήσιμη! Ο μικρός δε τη λατρεύει και δε την αποχωρίζεται όλη μέρα (τώρα που έχει ψύχρα,όχι με τον καύσωνα). ήταν μάλιστα και η πρώτη που τον ζέστανε βγαίνοντας από το μαιευτήριο !!


Αποφάσισα λοιπόν και έφτιαξα άλλη μια...αρκετά μεγαλύτερη και από νήμα 100% μαλλί που σημαίνει και αρκετά πιο βαριά και ζεστή. Όσο για τα χρώματα....διάλεξα ακριβώς τα ίδια με το καρότσι του για να είναι ασορτί και να τον συνοδεύει στις καθημερινές βόλτες του όταν ο καιρός είναι ψυχρός.




Ομολογώ πως πήρε αρκετό χρόνο μιας  και η συγκεκριμένη βελονιά θέλει και προσοχή άρα περισσότερη ώρα αλλά το αποτέλεσμα αξίζει το κάθε λεπτό !!! Άλλωστε όταν την έπλεκα είχα απεριόριστο ελεύθερο χρόνο -  την έφτιαξα όταν είχα μπει στο μήνα μου και καθόμουνα όλη μέρα...περασμένα μεγαλεία...


Remember that baby blanket?? My little one loved it so much i had to make him another one!! This one is made from 100% cotton yarn which makes it heavier and warmer and is also a bit larger in size. I chose the colours to match his stroller and i think it came out pretty nice! If you like it you can find the bobble stitch pattern here and also if you like check out the first blankets post here!





8 comments:

  1. Τρισεύγενη20/10/13 14:40

    Πολύ όμορφη κουβερτούλα! Εμείς είμασταν τυχεροί και μας δώσανε (θείες και γιαγιάδες) χειροποίητες κουβερτούλες ένα σωρό, είναι ό,τι καλύτερο για τα μικρά. Εμείς έχουμε μια πάντα μαζί μας γιατί στην Αγγλία και το καλοκαίρι κάνεις ψύχρες!

    ReplyDelete
  2. γλυκα σκετη!!!! γεια στα χερακια σου!!!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ευχαριστώ πολύ πολύ !!!

      Delete
  3. τι όμορφες!!! μπορείς μήπως να μου δώσεις το σχέδιο ??? και τι νήμα χρησιμοποίησες ?? φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. οκ δεν είχα προσέξει το σύνδεσμο!! πήγα και το βρήκα!! ευχαριστώ!! :)

      Delete

thank you for taking the time to leave a comment. always happy to hear from you!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...